Älä jää yksin

Ále báze okto! Ele pääsi ohtuu!
Jeä´l pää´ʒʒ õhttu! Älä jää yksin!

Suoma Sámi Nuorat ry julkaisee loppuvuodesta 2013 alkuvuodesta 2015 blogikirjoitussarjan saamelaisvastaisesta rasismista. Mitä se on? Mitä se ei ole? Millaista on kokea rasismia? Miten se vaikuttaa? Miten siihen voi vastata? Miten siitä voi selvitä?

Haluamme teoriatiedon lisäksi käsitellä aihetta mahdollisimman elämänläheisesti. Siksi haluammekin kuulla saamelaisten nuorten kokemuksia rasismista. Alkuperäinen aikataulu on venynyt kiireellisempien asioiden vuoksi, mutta tekstit etenevät, ja haluamme kuulla teistä!

 

Kerro meille tarinasi! >>

 

Vastausaikaa on 30.4.2015 saakka.

Kirjoita vapaasti omin sanoin kokemuksistasi. Voit sisällyttää samalle lomakkeelle useampia tapauksia, jos haluat. Henkilötietojasi ei julkaista missään. Voit valita myös, saako kertomustasi lainata vihkosessa (osittain tai kokonaan) vai ei.

HUOM! Vastaajilla on mahdollisuus osallistua myös pieneen arvontaan, jossa jaamme kolme SSN:n ILO 169 -t-paitaa sekä kymmenen SSN-muistitikkua (xGB). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti vihkon ilmestyessä, joten muista sisällyttää yhteystietosi jos haluat osallistua!

SSN varaa oikeuden muokata julkaistavia kertomuksia sikäli, ettei ketään tapauksiin liittyviä henkilöitä voida tunnistaa.

Lisätiedot: Neeta Jääskö, suomasaminuorat@hotmail.com
Voit lähettää tarinasi myös sähköpostitse ylläolevaan osoitteeseen.